Fotocredit:

Velkommen til bursdagsfest!

Denne høsten er det 30 år siden Miljøpartiet De Grønne ble stiftet på en hytte i Rondane. Horten MDG inviterer derfor til bursdagsfest på «Knut» i Storgata 15!

15. oktober, 2018

Med på feiringen er Oslo-politiker og skribent Eivind Trædal, som i disse dager er aktuell med boken Det svarte skiftet. Vi får også besøk av programleder i Grønnhetstyrraniet, Lage Nøst, som skal slå av en prat med våre grønne folkevalgte i Horten.

Hva står De Grønne for og hvilken rolle spiller partiet i norsk politikk? Hva har vi fått til nasjonalt og lokalt? Hvordan er det egentlig å være lokalpolitiker? Hva er et svart skifte??

Vi får svar på disse spørsmålene – og mer – på en festlig samling åpen for medlemmer og interesserte i Vestfold. Vi vil inspirere og motivere flere til å bli med på laget! Kom og finn ut om dette kan være noe for deg! Og ta gjerne med en venn som er nysgjerrig på grønn politikk.

  • Eivind Trædal: Bystyrerepresentant i Oslo og forfatter, «Det svarte skiftet»
    En gjennomgang av norsk klimapolitikk fram til nå, en historie om ansvarsfraskrivelse, teknologioptimisme, kvotehandel og milliarder av tonn CO2.
  • Lage Nøst: tidligere talsperson av Grønn Ungdom og programleder i podcasten Grønnhetstyrraniet
    Intervjuer De Grønnes kommunestyrerepresentanter Svein-Erik & Jen om hvordan det er å være folkevalgt.

Tid: 1. november kl 18-21
Sted: Knut, Storgata 15
Åpent for alle

Det blir matservering og drikke. Velkommen!

Event på facebook